Hanglemezből készült tálak, ajándéktárgyak

Főoldal Tálak Ékszerek Akciók Kapcsolat


Retro ajándék tálak a Kézműves Szalon kínálatában

Ajándék tálak bakelit lemezekbőlRetro ajándék tál (N1)

Nagylemezből készült négyzet alakú tál, melynek a fala merőleges az aljára. A tál alapterülete 20 cm X 20 cm. A fal magassága a legmagasabb ponton 4 cm.


Retro ajándék tál (N2)

Nagylemezből készült négyzet alakú magasfalú tál, melynek a fala merőleges az aljára. A tál alapterülete 15,5 cm X 15,5 cm. A fal magassága a legmagasabb ponton 7 cm.


Retro ajándék tál (H1)

Nagylemezből készült hullámos oldalú kerek tál. A tál aljának átmérője 17 cm. A fal magassága 5,5 cm.


Retro ajándék tál (O1)

Nagylemezből készült ötszög alakú tál. A tál alapja 10 cm oldalú szabályos ötszög. A tál oldala merőlegesen van felhajlítva, így akár virágcserépként is funkcionálhat.


Retro ajándék tál (O2)

Nagylemezből készült ötszög alakú tál. A tál alapja 10 cm oldalú szabályos ötszög. A tál oldala közepesen van felhajlítva, így dekorációs célok mellett tárolási szempontból is kedvező.


Retro ajándék tál (O3)

Nagylemezből készült ötszög alakú tál. A tál alapja 10 cm oldalú szabályos ötszög. A tál oldala enyhén van felhajlítva, így elsősorban dekorációs célokat szolgál.

Retro névjegykártya tartó kislemezből (NJ)

Kislemezből készült névjegykártya tartó. Minden szabványos méretű névjegy elfér benne. Alapja 9 cm X 5,5 cm. Mélysége 6 cm. ~50 névjegy fér el benne.


Retro Papírzsebkendő tartó kislemezből (PZS)

Kislemezből készült papírzsebkendő tartó. Alapja 12 cm X 12 cm. A fal magassága 2 cm a legmagasabb ponton. ~30-40 darab zsebkendő fér el benne.

Megosztás a Facebook-on

A tálak ára egységesen 1490 Ft / darab.


Az oldal tetejére.

Vissza a főoldalára.